انتشار فراخوان اولین دوره پذیرش باشگاه فناوران یونش

۰۶ دی ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۳ کد : ۲۷۸۳ شُعَب سازمان دانشجویان
باشگاه فناوران یونش اقدام به برگزاری دوره شتاب‌دهی تخصصی فناوری‌های سخت تحت عنوان اکسیر فناورانه (اولین دوره) می‌کند.
انتشار فراخوان اولین دوره پذیرش باشگاه فناوران یونش

نظام نوآوری هر کشور در برگیرنده نهادهایی است که در فرآیندی تعاملی، تولید، انتشار و بهره‌برداری از دانش و فناوری و نهایتاً توسعه نوآوری در مرزهای ملی را دنبال می‌کند. یکی از مهم‌ترین اجزای نظام ملی نوآوری (به ویژه در کشورهای در حال توسعه) سازمان‌های پژوهش و فناوری هستند که نقش حلقه واسط بین دانشگاه، صنعت و دولت را ایفا می‌نمایند. سازمان‌های پژوهش و فناوری سازمان‌هایی هستند که درگیر حوزه پژوهش و فناوری‌اند اما نه در دانشگاه و نه در شرکت‌ها حضور دارند؛ بلکه در تعامل با هر دو اما به‌صورت مجزا اداره می‌شوند. سازمان‌های مذکور که به اسم مراکز نوآوری یا شتاب‌دهنده نیز شناخته می‌شوند، این وظیفه را بر عهده دارند تا از نوآوران و فناورانی که قصد کارآفرینی دارند حمایت‌های معنوی و مادی کنند. حمایت‌هایی که غالباً این‌قدر ارزشمند هستند تا به راحتی نتوان از آن‌ها گذشت. این شتاب‌دهنده‌ها و مراکز معمولاً بخشی از سرمایه اولیه را تامین می‌کنند، فضای کار با هزینه مناسب را در اختیار قرار می‌دهند، در بحث آموزش‌های تخصصی خدمات ارائه می‌کنند و در زمان‌های خاص و مهم به منتورینگ و مشاوره تخصصی می‌پردازند تا بتوانید در هر مرحله از کارتان بهترین تصمیم را بگیرید.
باشگاه فناوران یونش، به عنوان یکی از معدود شتاب‌دهنده‌های حوزه فناوری‌های سخت، با اتکا بر ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود در جهاد دانشگاهی علم و صنعت و تجربه خود در این زمینه و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و سرمایه‌گذاری صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق و انرژی اقدام به برگزاری دوره شتاب‌دهی تخصصی فناوری‌های سخت تحت عنوان اکسیر فناورانه (اولین دوره) می‌کند.
از این رو تمامی نوآوران و فناورانی که در حوزه‌های کاری این شتاب‌دهنده دارای ایده یا طرح هستند و قصد دارند تا ایده و طرح خود را به محصول قابل ارائه تبدیل کنند می‌توانند در این دوره شرکت کنند.
این دوره شتاب‌دهی ۱۲ هفته به طول می‌انجامد. تیم‌ها پس از اتمام فرآیند بررسی صلاحیت و غربال وارد دوره شتاب‌دهی مذکور خواهند شد. در طول دوره کارگاه‌های تخصصی کسب و کار برنامه‌ریزی شده است تا افراد نسبت به امور گوناگون استارتاپ آشنایی کاملی پیدا کنند. در ادامه افراد منتور همیشه حاضر هستند تا به شما در رفع مشکلات یا تصمیم‌گیری‌های مهم کمک کنند. هر هفته جلساتی تحت عنوان رصد با هدف اطلاع از وضعیت تیم برگزار می‌شود. در پایان دوره تیم‌هایی که حدنصاب لازم را کسب کرده باشند می‌توانند در رویداد ارائه و سرمایه‌گذاری که توسط صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌شود، شرکت کنند. در این رویداد تیم‌ها باید محصول یا خدمات و کسب و کار خود را برای صندوق‌ها، داوران و افراد خبره حوزه صنعت ارائه کنند و شانس خود را برای جذب سرمایه امتحان کنند.

‌‌‌‌
 


نظر شما :