عینیسازی آموخته های نظری دانشگاه مهمترین ویژگی اردوهای طرح ملی ایران، مرز پرگهر
زینب یوسفی دبیر اجرایی طرح ملی ایران مرز پرگهر در گفتگو با روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران بیان کرد: دبیرخانه طرح در مرکز گردشگری علمی- فرهنگی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی مستقر است و واحدهای منتخب جهاددانشگاهی، اردوها را اجرا میکنند. این طرح از سال ۱۳۸۴ تا پایان سال تحصیلی ۱۳۹۹ در شانزده دوره یکساله در سراسر کشور برگزار شده است و هفدهمین دوره آن درحال برگزاری است که طی ۲۹۳۲ اردو، ۱۰۴۹۵۳ نفر از دانشجویان و نخبگان دانشگاهی از مقاصد علمی و فرهنگی بازدید کردهاند.
دبیر اجرایی طرح ایران مرز پرگهر معرفی طرحهای بزرگ صنعتی و فناورانه و فرصتهای ممکن در جهت حل مسائل موجود در کشور را از اهداف اصلی آن برشمرد و اذعان داشت: در اردوهای طرح ملی ایران مرز پرگهر تلاش خواهد شد تا تمرکز حداکثری به مشکلات کشور معطوف شود و گامی هدفمند در راستای استقلال علمی و اقتصادی کشور برداریم وی همچنین یکی از مهمترین ویژگی های اردوهای ایران مرز پرگهر را عینیسازی آموخته های نظری دانشگاه ها برشمرد.
یوسفی در خصوص برگزاری طرح در شرایط کرونا گفت: اجرای شانزدهمین دوره طرح بر تولید محتوا متمرکز شد؛ در این دوره از ۴۵ مقصد صنعتی و فناورانه و ۲۷ سایت تاریخی توسط واحدهای منتخب جهاددانشگاهی مستند تهیه و در فضای مجازی در معرض نگاه مخاطبان قرار گرفت.
او در پایان با اشاره به استقبال دانشجویان از این طرح گفت: هفدهمین دوره ایران مرزپرگهر با تاکید بر کارآفرینی، اشتغال زایی و معرفی کسب و کارهای نوآورانه و کوچک برگزار خواهد شد.
مراسم اختتامیه شانزدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر روز یکشنبه مورخ ۱۸ اردیبهشت سال جاری از ساعت ۱۴ تا ۱۶ با حضور و تقدیر از واحدهای برگزیده مجری، مراکز صنعتی و فناورانه که بیشترین همکاری را در هماهنگی و اجرای بازدیدهای شانزدهمین دوره داشتهاند در سالن شهید دهشور دانشکده علوم دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
علاقهمندان جهت حضور در برنامه و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره تلفن ۶۶۴۹۱۱۳۶ تماس حاصل نمایند.
نظر شما :